Velkommen til laksefiske i Kanalhølen i Orkla

Velkommen til laksefiske i Kanalhølen i Orkla

Oppfyll drømmen om laksefiske!

Snart står våren 2020 for døren og 1. juni er det igjen klart for laksefiske i Orkla. Det er nå muligheter til å bestille fiske for sesongen.

På valdet Kanalhølen er det mulighet til å få fiskedrømmen oppfylt. Kanalhølen med sine 1.000 m har 3 flotte pooler (Stasjonshølen, Kanalhølen og Skolehølen.) Dette er et meget flott fiskevald. Kanalhølen er ypperlig for grupper på 6 til 10 personer. Det tilbys eksklusiv utleie av valdet fra 3 til 6 dager.

Fiskevaldet består av totalt ca. 1800 meter elvebredde, tosidig i elva. Elva er lakseførende over en avstand på 88 km med utløp i Orkanger. Største registrerte laks gjennom tidene er på 25 kg. De største laksene tas gjerne de aller første dagene av sesongen. Vanligvis kommer mellomlaksen (3-7 kg) fra medio juni, mens smålaksen kommer tidlig i juli. Fra denne tiden er det oftest mye laks i hele elvas lengde.

Kanalhølen er meget godt tilrettelagt for laksefiske og er et av topp-valdene i Orkla. To gapahuker ligger på vestbredden, og det er mange gode overnattingsmuligheter i området. Enkel adkomst hvor man kan kjøre bilen helt frem. Valdet passer til eget personlig fiske, besøk av forretningspartnere og teambuilding for firmaer. Vi har båt i Kanalhølen og har fiskerettighetene på begge sider av elven.

Valdet ligger ved Svorkmo, som er 18 km, fra utløpet i Trondheimsfjorden.

Vi tilbyr laksefiske med lokalkjent guide, samt kurs i fluefiske.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud, eller se priser og booking.

Velkommen til laksefiske i Orkla!